web

Webdesign

Altså hjemmesider

På nett for første gang? Eller trengs det å fornyes?

 

Det kan være at du ikke er på nett enda. Det er i så fall på tide å komme dit. Eller burde du gjøre noe med den løsningen du har?

Dersom du har noe du vil fortelle om, kommer du til oss. Vi hjelper deg med domenet, planlegging, design, foto og tekst.

Nå lever vi i en moderne tid. Og akkurat slik som du, leter folk etter informasjon på internett.

"Jeg har jo en Facebookside" sier du kanskje. Ok. Flott! Da er det enda bedre om du kan kombinere den med en hjemmeside.

Mange kvier seg for å skrive tekst. Hos oss gjør en proffesjonell tekstforfatter den biten sammen med deg.

Ikke en gang oppdateringene trenger du å bekymre deg for.

Velkommen til oss.

 

Kunde sier

 

Vi har hatt gleden av å benytte Iguan design og har samarbeidet med deres folk til oppbygging av vår hjemmeside fra bunnen av. Iguan kom opp med kreative og gode løsninger som vi er svært godt fornøyde med. Kombinert med egne bilder, ble det lagt vekt på å utvikle en hjemmeside som i tillegg til å presentere tjenestene til vår egen bedrift også vektla å vise den flotte naturen, historie og dyrelivet i et noe større nærområdet. På eget initiativ bidro også Iguan med flotte dyre- og stemningsbilder som løftet siden mange hakk og har høstet mange lovord fra gjester som har benyttet våre hjemmesider. Dette er også en økonomisk svært gunstig løsning for mindre og mellomstore bedrifter med begrensa markedsføringsressurser. Design og grafisk utforming av siden er enkelt, men smakfullt utformet noe som våre kunder har gitt mange hyggelige tilbakemeldinger på.Vi vil takke Iguan for samarbeidet, og anbefaler med glede firmaet til andre som ligger i startblokkene med egne nettløsninger.

 

- Den fineste hjemmeside jeg har sett!! (Gjest på telefon fra Danmark).

 

 

 

#Vennlig hilsen

Ljoshaugen Hyttegrend,

Dombås

Velkommen til oss!

IGUAN DESIGN

2660 Dovre

Svein Rune m: 97 54 24 54

Bjørn m: 90 74 64 50

Bjørnhild m: 48 24 61 23